viimeiset... mitähän siitä on, pe-ma on ollut kivoja päiviä. lyhyt katsaus:

perjantai
oli vähän kusisen kiireinen. koulussa oli jo orastava surkuhupaisuusvitutus kun tiesin, että saan juosta helvetin kovaa, jotta ehtisin partioretkelle. nakki napsahti lähteä lippukunnanjohtajan kanssa kauppaan ennen retkeä, ja mulla oli about 20min aikaa pakata, syödä, vaihtaa vaatteet yms. hikisesti ehdin.
kauppareissun jälkeen käytiin pelaamassa curlingia ns. "isojen johtajien" kesken, oli tajuttoman siistiä! tosin, pannutin vaan ihan koko ajan ja nyt on jalat mustelmilla ja joka lihas jumalattoman kipeä. noo, mitäs pienistä...
kun saavuttiin kämppään (HMP:n peurantupa vihdissä - ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE, IKINÄ), sisällä oli -11 astetta. mikään ei oikein toiminut, joka ikinen paikka oli hiirenpaskassa, kämppä oli täynnä ihan yksinkertaisesti karmeita 70-luvun denatakkeja ja -buutseja (hyi saatana), sauna oli kamalin ikinä - en edes uskaltanut mennä sinne, eikä kukaan muukaan tyttö - ja vessakin oli suht hasardi. hyhhyh... no, oli meillä kuitenkin ihan hauskaa. juotiin kokista taas litratolkulla, vedettiin tajuttomat kasat karkkia ja syötiin törkeen hyviä täytettyjä patonkeja. aah! johtajuus on kivaa.

lauantai
oli kivakiva päivä. retkelle tuli nyt kaikki ns. pienemmät johtajat, ts. mun kavereita. oltiin pulkkamäessä ja tehtiin sellasia työpajoja, mun vastuulla oli opettaa kaasulieden käyttöä ja yleistä ruuanlaittoa talvella/retkillä, oli jees. pulkkamäkeilystä tuli suhteellisen legendaarisia ilmalentokuvia, erittäin hienoja. itse siis kameran takana.
illalla oli perinteinen nakkikokous, eli vuoden nakit jaettiin. en ottanut muuta kuin joukkueenjohtajan nakin kevääksi, sillä sieltä jenkeistä voi olla vähän hankala järjestää retkiä tms...
illalla hullut (ts. miehet) lähti saunaan, mutta me jäätiin tyttöjen kanssa sisälle. oli sen verran karu ja hasardi sauna, ettei todellakaan innostanut sinne lähteä...

sunnuntai
oli myös ihan silleen jees. kamala väsy vaan koko päivän ja paikat kipeinä kurlaamisesta. pääsin kotiin ehkä joskus klo 12 jälkeen, ja sunnuntai menikin aika hyvin lagatessa ja sängyssä makoillessa.

maanantai
tänään on ollut törkeän kiva päivä. koulussa oli kivaakivaa ja koulun jälkeen oli ehkä maailman ihaninta. partiokaan ei ollut kamalaa, eli tää päivä on ollut kokonaisuudessaan jättivoitto. haluisin vaan jonkun tietyn viereeni tohon ja olla vaan. bläääh.

nyt voisin harkita tota nukkumaanmenoa, jotta huomenna jaksais edes jotenkin pystyssä. plop plop, eli siis hyvää yötä.