aikaväli viimeinen merkintä-tämä päivä on ollut kivaa. fme tuli ja meni, oli helvetin hauskaa! nyt on L O M A ja mulla ei ole suunnitelmissa mitään muuta kuin lööbaamista ja olemista, tralalaa.

fmessä nähtiin parit bändit ja juoksenneltiin sakaran artistien perässä, om nom nom. etenkin pexin perässä juostiin suhteellisen hulluna perjantaina, ja ah sitä parhautta, kun vihdoin itse pekkeli tavattiin. jejeee!

lauantaina käytiin fmen päätteeks saran ja suvin kanssa kebaabilla, ja meitä tuli pokailemaan pari enemmän tai vähemmän jurrista 20+ äijää. erittäin koomisia tyyppejä, ei helvetti...

sunnuntai oli ihan loistava päivä ♥ mulla ei käsityskyky riitä ymmärtämään, kuinka joku ihminen voi olla niin ihana ja aito ja ah. en oo varmaan ikinä ollu näin onnellinen, koskaan. nyt vaan vähän 8(-olo, kun ko. ihminen on pari viikkoa jossain tropiikissa missä ei varmaan toimi edes kännykkä. vääh.

tänään olin pepin kanssa stadissa, haettiin hivesien liput ja kävästiin kahveella. tähän 'käväisyyn' tosin kului tunteroinen jos toinenkin, heh... oli kiva jutella vähän syvällisempääkin kuin sitä perus "moimitäkuuluu"-settiä. pepin kanssa on muutenkin aina mainio jutella.

loppulomalle mulla ei sitten ookkaan suunnitelmia. kotona varmaan vaan makoilen ja dataan, ehkä vois koittaa myös nukkua univelkoja kiinni tai jotain... plärp.

nyt voisin mennä päivittämään lj:tä, kun on jääny sekin vähän vähälle. heipätihei.